Menu Content/Inhalt
Inici
Associació de Propietaris Forestals Tinença-Ports valora positivamente la reunión en Conselleria
Monday, 10 de March de 2008
Un instant de la reunió a la ConselleriaJuan Manuel Batiste Marzal, secretario de la Associació de Propietaris Forestals Tinença-Ports (APFTP) valoró positivamente la reunión mantenida el miércoles por el conseller de Medi Ambient, José Ramón García Antón, con las entidades del sector forestal valenciano. Un aspecto relevante de este encuentro fue, según destacan ambas partes, la voluntad manifestada de llevar a cabo una gestión del medio natural más participativa, en la que propietarios forestales privados y municipales cuenten con un apoyo normativo y económico más eficaz que favorezca su implicación en el mantenimiento y mejora de los recursos forestales.
Leer más...
 
Feu-vos socis de l'Associació de Propietaris Forestals Tinença-Ports
Friday, 30 de November de 2007
Fes clic per començar la descàrrega del pdf Podeu descarregar-vos ací en format PDF el document que cal emplenar per sol·licitar formar part de l'entitat.
Modificado el ( Friday, 30 de November de 2007 )
 
L'Associació de Propietaris Forestals de La Tinença-Ports i el món forestal
Wednesday, 24 de October de 2007
La llarga tradició de gestió forestal a La Tinença de Benifassà i Els Ports ha evidenciat que és possible l’equilibri entre l’aprofitament dels recursos naturals i la preservació dels seus valors ecològics. Aquest esforç integrador ens ha deixat com a llegat un meravellós paisatge de natura viva, molt apreciat i reconegut mes enllà de les nostres comarques. 
La tradició de gestió forestal ha deixat els paisatges que avui tenim

Però, la relació de la gent amb el medi natural ha evolucionat empesa per circumstancies socials i econòmiques adverses a la cultura forestal pròpia de les zones de muntanya. Per això, cal promoure iniciatives que vertebren el sector forestal i afavorisquen la gestió sostenible dels espais forestals.

Modificado el ( Wednesday, 24 de October de 2007 )
Leer más...
 
Morella acollirà les I Jornades Tècniques de l'Associació de Propietaris Forestals Tinença-Ports
Tuesday, 16 de October de 2007
Una imatge de MorellaEl proper dissabte 27 la Casa Ciurana de Morella acollirà les I Jornades Tècniques de Associació de Propietaris Forestals Tinença-Ports. Aquesta primera jornada abordarà la 'Planificació i Gestió Forestal: Utilitats d'aplicació a la propietat forestal'. Féu clic ací per a descarregar-vos el programa (díptic A, díptic B). Per la vesprada la Casa Ciurana acollirà també l'Assemblea de socis de l'entitat.
Modificado el ( Wednesday, 17 de October de 2007 )
 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 Siguiente > Final >>

Resultados 19 - 22 de 22